Frågor och svar

Frågor och svar

När du handlar med ditt kreditkort, fylls all din information i en SSL-säker webbsida. Din information SSL-krypteras och skickas direkt till vår kreditkortsleverantör (Paypal), där ditt kort och transaktion är auktoriseras och godkänds. Din kreditkortsinformation lagras inte på våra servrar.

Du kan ändra eller avbryta din order fram tills att vi har skickat iväg din order. Observera att eventuella ordrar som redan har packats eller skickats iväg inte kan avbrytas.

Leveranstiden kan variera mellan 7-25 arbetsdagar. När du har genomfört din order kommer vi att kunna skicka iväg ditt paket inom 24 timmar. Vi ansvarar inte för eventuella förseningar orsakade av tullverket i det land du beställer till.

Vi skickar ett mejl till dig inom 48 timmar med spårningsnummer. Under "Spåra ditt paket" kan du läsa mer om hur du spårar ditt paket.

Kontakta omedelbart vår kundtjänst om något i ditt paket saknas.

Om du inte är nöjd med din order och önskar att returnera en vara, vänligen kontakta oss inom 7 dagar från det att du mottagit din order. Du behöver uppge ditt ordernummer samt orsaken till din retur. Vårt kundtjänst kommer att granska din returförfrågan och skicka ytterligare instruktioner.

Under vår Returpolicy kan du läsa mer om returer. Alla returer måste vara i originalskick i oöppnad förpackning.

Alla returavgifter görs på kundens bekostnad.

Vänligen kontakta oss inom 7 dagar från det att du har fått din order om du har fått en vara som är felaktig, defekt eller skadad.

Var noga med att bifoga ditt ordernummer, fotografier av objektet och alla relaterade referenser när du mottager ditt paket.

Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa ditt ärende så snart som möjligt.

Behandling av returnering kan ta upp till 14 arbetsdagar från den dag vi mottager din retur. Vi kommer att skicka ett mejl till dig för att bekräfta när din returnering har behandlats.

Alla återbetalningar krediteras genom den ursprungliga betalningsmetoden. Om du betalat med kredit- eller betalkort kommer din återbetalning att skickas till den kortutgivande banken inom 7-10 arbetsdagar efter mottagandet av det returnerade objektet eller förfrågan om avbokning.

Vänligen kontakta den kortutgivande banken med frågor om när krediten kommer att skickas till ditt konto.