HUR RETURNERAR JAG EN VARA?

Om du inte är nöjd med ditt köp och önskar att returnera en vara, vänligen kontakta oss inom 7 dagar från mottagandet av din order. Vi godkänner dessvärre inte returer utan särskild anledning och du kan endast ångra ditt köp inom 24 timmar från det ögonblick då du gjort din order.

Vänligen ange ditt ordernummer samt anledning till din retur. Vår kundservice kommer därefter att granska din returförfrågan och skicka ytterligare instruktioner om din retur är godkänd.

Returprodukter måste vara i originalförpackningen, inklusive tillbehör, manualer och dokumentation.

Returnerade varor måste vara oanvända, d.v.s. i samma skick som du fick dem skickade till dig. Om villkoren för den produkt som skickas tillbaka till oss inte är i acceptabelt skick förbehåller vi oss rätten att inte återbetala eller byta ut. Produkter som har specialtillverkats kan inte återbetalas eller bytas ut.

VAD HÄNDER OM VARAN ÄR DEFEKT/FELAKTIG/SKADAD?

Fick du en felaktig eller defekt produkt? Är du helt enkelt inte nöjd med din beställning?

Kontakta vår kundtjänst för att starta processen för returnering.

Vänligen se till så att alla dessa dokument bifogas när du kontaktar oss:

  • Ordernummer
  • Köpbevis
  • Video eller bild på den defekta varan
  • Fullständig leveransadress
  • Telefonnummer

I vissa fall kan du vara skyldig att inkludera en video eller ett foto på den defekta produkten som bevis för återbetalning eller ersättning av produkten.

Hur lång är processen för returer?

Behandling av returer kan ta upp till 14 arbetsdagar från den dag vi mottager din retur. Vi kommer att mejla dig för att bekräfta när din retur behandlas.

För returnerade varor krediteras en fullständig återbetalning för defekta produkter. För icke-defekta varor, ingår ej återbetalning av alla fraktkostnader.