VILKA ÄR VÅRA FRAKTPRISER?

Fraktpriser beror på varje produkttyp och vikt. Vi tillhandahåller säker frakt med spårningsnummer för alla våra produkter.

LEVERANS

Din beställning kan levereras till dig antingen av det lokala postkontoret eller en lokal kurir. Beroende på ditt område kommer de flesta beställningar att levereras av din lokala posttjänst, så paketet tas emot som din vanliga post. Om du inte är hemma när leveransen görs kan ett anslagskort lämnas av posten för att ge råd om hur och var din leverans kan hämtas.

Kunder är ansvariga för tullar och skatter för alla internationella beställningar.

HUR LÄNGE TAR FRAKT?

Det tar vanligtvis 7-15 arbetsdagar att anlända till ditt land, men i vissa fall kan leveransen bli försenad beroende på ditt lands sedvänjor.

HUR VET JAG OM MITT PAKET HAR LEVERATS OCH PÅ VÄG?

När du har lagt en beställning får du en automatisk bekräftelse via e-post. När din beställning har behandlats och är redo att lämna vårt distributionscenter kommer du att få ytterligare ett e-postmeddelande med fraktinformation. Observera att e-postmeddelandet med leveransbekräftelse inte nödvändigtvis betyder att transportören (Royal Mail eller DHL) har hämtat ut ditt paket från vårt distributionscenter. Använd lämpliga operatörers spårningsfunktioner för att avgöra när ditt paket har hämtats och är på väg.
Det kan ta 1-3 dagar från det att du gör din beställning innan dess status uppdateras.

VARFÖR LEVERAS MIN BESTÄLLNING I OLIKA PAKET?

Om du har en beställning med flera artiklar kan varje vara skickas från ett annat internationellt lager, beroende på vilket som har dem tillgängliga snabbast. Alternativt, om en vara är populär och på lite av en restorder, kan vi skicka dina varor vid olika tidpunkter, i olika paket, för att förhindra att din beställning stannar och för att få den till dig så snabbt som möjligt!

NÄR FÅR JAG MIN BESTÄLLNING?

Beställningar skickas direkt från något av våra många inhemska och internationella lager (Frankrike, Polen, Storbritannien och Kina) de kommer att göra allt de kan för att få din beställning så fort de kan! På grund av våra erbjudandens popularitet, vänta uppskattningsvis 7-15 arbetsdagar innan din beställning kommer till Sverige (varierar från produkt till produkt).

VAD HÄNDER OM MIN BESTÄLLNING FASTNAR ELLER FÖRLORS I POST?

Alla våra beställningar skickas med försäkrad frakt och hantering. Om en beställning fastnar i tullen, skickas tillbaka eller till och med förloras under leveransprocessen ber vi om ursäkt! Posten är utom vår kontroll. Men i sådana här fall, eftersom paketen är försäkrade, skickar vi dig ett nytt paket med snabbare frakt och full spårning, om möjligt. Se vår återbetalnings- och returpolicy för när dessa kan vara tillämpliga på fraktsituationer.

KOMMER JAG ATT BEHÖRAS MED TULLAR OCH SKATTER?

Priserna som visas på vår sida är skattefria i SEK, vilket innebär att du kan bli skyldig att betala tullar och skatter när du får din beställning. Importskatter, tullar och relaterade tullavgifter kan debiteras när din beställning anländer till sin slutdestination, vilket bestäms av ditt lokala tullkontor. Betalning av dessa avgifter och skatter är kundens ansvar och kommer inte att täckas av oss. Vi är inte ansvariga för förseningar orsakade av tullavdelningen i ditt land. För ytterligare information om avgifter, vänligen kontakta ditt lokala tullkontor.

AVBOKNING/ÄNDRINGAR

Behöver du ändra eller avbeställa din beställning, vänligen kontakta oss omgående via mail: kontakt@webbbutik.com
Vi behandlar och skickar beställningar snabbt, när vårt lager har behandlat din beställning kommer vi inte att kunna göra några ändringar.

Observera att alla beställningar som redan har packats eller skickats inte kan annulleras.

Kontakt:
kontakt@webbbutik.com
+46 10 750 27 81