Retur och återbetalning

  • Ordernummer
  • Köpbevis
  • Video eller bild på den defekta varan
  • Fullständig leveransadress
  • Telefonnummer

Returadress:

Anna Xia
ROOM304, BUILDING 6th
FUYANG QINGWANG INDUSTRIAL AREA
FUYANG CITY, ANHUI PROVINCE
China 236000
Telefon: 0086 18205687869

Bearbeta:

  1. Packa varan/varorna i originalförpackningen. Se till att produkterna är i nyskick och oanvända. Detta hjälper oss att behandla din retur snabbt och säkerställer att varan kan säljas igen, vilket gör att vi kan fortsätta erbjuda konkurrenskraftiga priser.
  2. Skicka paketet till returadressen som anges ovan. Observera att kunden ansvarar för returfrakt. Vi rekommenderar att du använder en spårbar fraktmetod för att säkerställa att din retur kommer fram säkert.
  3. Ge oss bevis på returen, inklusive spårningsnumret. Detta gör att vi kan förutse ankomsten av ditt paket och påskynda återbetalningsprocessen.
  4. När vi har tagit emot och inspekterat de returnerade varorna kommer vi att behandla din återbetalning. Vänligen tillåt 5-7 arbetsdagar för att återbetalningen ska synas på ditt konto, beroende på din betalningsmetod.

Vi strävar efter att göra din shoppingupplevelse så trevlig som möjligt. Om du har några frågor om vår returpolicy eller behöver hjälp med din retur, tveka inte att kontakta vårt kundserviceteam. Vi finns här för att hjälpa till!